Drama i Paris

Hei igjen!

Etter en lang, fin og dramatisk helg i Paris sitter jeg altså nå hjemme i leiligheten i lille Oslo igjen. Jeg dro til Paris sammen med Sophie på torsdag, og vi har hatt noen utrolig fine dager der frem til i går, lørdag! Sophie har vært i Paris ganske mange ganger før, men for min del var det faktisk første gang der. Vi har selvfølgelig hatt en liten sightseeing-runde ved alle de obligatoriske plassene som Eiffeltårnet, Trümf-buen, Notre Dame, Moulin Rouge osv. Man har jo sett bilder og det er jo i grunn ikke noe nytt, men det er selvsagt en heeelt spesiell følelse å være der. Sophie er jo også ganske "into" fancy restauranter, så turen har vel i all hovedsak gått til god mat og people watching, haha. Heldigvis er det en felles interesse for oss begge.

Vi bodde i bydelen Montmartre, rett ved Moulin Rouge. Vi rakk til og med å gå litt rundt i området, og vi ble helt forelsket i alle de hyggelige gatene og bygningene. Bydelen var visstnok et "kunstner-sted" før i tiden, så vi var også innom et kunstner-museum. Veldig interessant!

Her utenfor Ralph Lauren-restauranten!

Så kom altså det som skulle bli turens vendepunkt. Jeg vil ikke fortelle i detaljer, da det i all hovedsak gikk utover Sophie og hun nok har lyst å skrive om det selv. Men kort oppsummert vil jeg bare minne alle på om å aldri ta øynene bort fra veska, for FY så fort og ubemerket det går når noen er så jævlige å rundstjele deg. I dette tilfellet er det altså snakk om en veske med Mac, mobil, kamera, pass og ja.. selvfølgelig alt det viktigste man har med seg på tur. Hele situasjonen endte veldig dramatisk og det var uten å overdrive som om vi var midt i en syk actionfilm. Virkelig.

Det som stresset oss mest i øyeblikket var vel at passet var borte og flyet gikk om bare få timer, samtidig som ambassaden var stengt frem til mandag. Så hadde vi vært maks uheldig hadde vi sett oss nødt til å bli værende i to dager til, men det ordnet seg altså på magisk vis.

Det her er virkelig den rareste, skumleste og sykeste situasjonen jeg har vært i, og allerede etter én dag føles det som en fjern drøm. Så nå kommer resten av dagen mest sannsynlig til å gå til en laaang dusj, trøste-spising og tidlig kveld, haha. Allerede på onsdag reiser jeg avgårde igjen, denne gangen til Marokko! Ser veldig frem til litt sol og varme nå.

Ha det fint så lenge!

Comment Form is loading comments...