En dag i paradis

Heeei hå! 

Som nevnt tidligere kjørte vi fra Marrakesh til Taghazout i går. Jeg har faktisk vært her en gang tidligere i forbindelse med sufetur med LaPoint sammen med min kjære Sophie. Jeg elsket plassen, og måtte bare tilbake hit når vi først skulle til Marokko! Det er en 3,5 timers kjøretur fra Marrakesh, og det er så utvilsomt verdt det. Plassen er virkelig helt magisk. Hotellet vi bor på heter Paradis Plage, og er en enorm resort som ligger så og si på stranda. Og da snakker vi kilometer med sandstrand nesten helt for seg selv! 

Dette er beachen ved hotellet vårt <3

Paradis Plage er uten tvil det beste og fineste hotellet jeg har bodd på. Mye takket være de nydelige menneskene som jobber her, men også fordi alt her er så gjennomført. Du finner også både spa, yoga house og surf house her. Stedet er kjent for bra surfing, så her kan man booke surfetimer sammen med erfarne og kule surfelærere.

Så, i dag dro vi til et sted som heter Paradise Valley, som er en oase midt inni jungelen. Vi dro supertidlig for å slippe mye folk der, og takk gud for det - for fy for et sted! Jeg har heldigvis tatt et lass med bilder og film derfra, så jeg skal la dem tale for seg.

Jeg kjenner jeg blir småstressa og nesten litt deppa av at turen går mot en ende, for det har virkelig vært en helt fantastisk tur og vi har fått sett og gjort så utrolig mye kult. I morgen tyder mye på at det blir et lite surfekurs på meg, så heldigvis har jeg enda noen ting å se frem til før vi vender nesa mot kalde Norge.

Comment Form is loading comments...