marrakech bound

Weee! Jeg har vært så ekstremt reisesyk i det siste (eller alltid, haha) og ENDELIG har ting falt på plass og jeg skal altså til Marrakech om ikke så lenge! Jeg har faktisk ikke satt noen dato enda, fordi det må klaffe med jobb osv, men hotell er i boks og det er bare å bestille flybilletter så snart jeg har funnet en dato. Jeg gleder meg SÅ sykt mye, jeg har nemlig vært i Marocco én gang før, og jeg elsket det! Jeg var der sammen med min kjære, vakre, snille Sophie som tok meg med på surfecamp med Lapoint et sted som heter Taghazout (et stykke utenfor Agadir). FOR en magisk plass. Bildet over er faktisk fra da, og det var den stranda vi surfet på hver dag. Hvor fint?! Det er virkelig noe jeg kan anbefale på det aller sterkeste. Og det beste? INGEN turister! En av dagene gikk jeg ned til stranda for å bare være, og det eneste jeg kunne se langs den enorme stranda var mannen og kamelen på bildet over. Det var virkelig et drømmende øyeblikk og jeg får gåsehud av å tenke tilbake på det.

Denne gangen er det altså Marrakech som står for tur, og GUD som jeg ser frem til det. Kulturen der er jo så annerledes fra vår, og det elsker jeg. Jeg og kjæresten har snakket om å dra til Marrakech i snart et halvt år, og nå som han hadde bursdag måtte jo det være den perfekte bursdagsgaven!

Planene for turen er å både få til å dra inn til ørkenen (kanskje til og med overnatte der?), og å ta en dagstur ut mot kysten for å få litt strandliv, og forhåpentligvis klarer jeg å lure kjæresten med på surfekurs, haha. Han er desverre ikke like glad i surfing som meg.. Meeen det kommer uansett til å blir helt fantastisk, og jeg skal sørge for å knipse masse bilder som dere får se! Vi skal bo på et hotell som heter Mon Riad som ligger midt i sentrum. Det er sååå fint, og veldig "Marokkansk" stil, så jeg er litt redd denne turen kommer til å bli en eneste stor photoshoot, haha. Neida. Joda.

Comment Form is loading comments...