Your new bucketlist travel destination

Daaa var vi tilbake hjemme i Norge igjen, og jeg må inrømme at det er litt nedtur å være tilbake etter en så fantastisk reise i Marokko. Jeg har som sagt filmet en del, så vlog derfra kommer veldig snart. Meen jeg lovet dere et lite bildedryss derfra, så here we go!

Hotellet vi bodde på i Marrakesh. Det heter MonRiad og er så utrolig sjarmerende og fint. Stort pluss for de søteste og genuine menneskene som jobber der, som hjalp oss med absolutt ALT - fra å booke bord på restaurant til å fikse leiebil til oss. Det ligger også helt perfekt til, så det er virkelig et sted jeg anbefaler dersom du vurderer tur til Marrakesh!

Her er fra suiten vår på Paradise Plage, i Taghazout. Vi var så heldig å få den beste suiten med den sykeste havutsikten.

Dette er altså tatt fra balkongen til suiten vår! Hvor sykt??

Paradis Plage har de også et Yoga House og crossfit av alle ting! Perfekt måte å starte dagen på.

Let´s suuurf!!

Så, dette er på en restaurant som heter Mounga (staver det helt sikkert feil), som ligger midt i Taghazout. Altså, bildet taler vel for seg selv, men FY så fint!! Vi dro hit siste kvelden for å spise middag mens vi så på solnedgangen. Så utrolig vakkert.

Hele denne turen har bare vært så bra, og vi har fått gjort så utrolig mye. Hvis du ikke allerede har Taghazout på bucketlisten din, så burde det skrives inn nå før det blir veldig turistifisert! Det er virkelig noe helt magisk med dette stedet.

Comment Form is loading comments...